Medlemskap


Viktig information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Läs juridiskt dokument nedan!

 
 
 
 
 
Ny medlem 300 SEK/år
Supportmedlem 100 SEK/år
Ändring av kontaktuppgifter
 
 
 


Juridiskt dokument

 

 

Sidansvarig: Britt-Marie Strömqvist

Uppdaterad:  2023-02-15

Ny medlem, Support-medlem! Fyll i formuläret nedan, klicka på skicka!


Formulär för ny medlem, Support-medlem samt ändring av kontakuppgifter.


Klicka på det alternativ ditt meddelande avser, du kan även skriva ett eget meddelande! Föreningen UFPO är en av många intresseföreningar som ingår i NRPV, Nationella Rådet för Palliativ Vård. www.nrpv.se 

Som undersköterska och medlem i UFPO har du möjlighet att påverka samt får förmånen att till en rabatterad kostnad delta i evenemang och utbildningsdagar som ger information och kunskap om den palliativa vården och dess utveckling som ständigt pågår i Sverige. Som medlem får du även tidskriften "Palliativ vård" 


Vi inbjuder nu även Er som vill bli "support-medlem" för 100 SEK / år. Alla som är intresserade av att stödja oss och få inblick i vårt arbete hälsas välkomna som supportmedlem i UFPO. Ni kommer att få två medlemsbrev/år och på så sätt bli informerade om vårt arbete.


Medlemsavgift 300 SEK / kalenderår.

Faktura skickas via mejl när du anmält ditt intresse för medlemskap.Som ordinarie medlem kan du söka vårt stipendium som är 5000 SEK och delas ut en gång per år. 


Tillsammans kan vi göra skillnad!


Fullständig adress är viktigt för att Du ska få din Tidskrift! Glöm inte att meddela oss dina adressuppgifter om du byter adress! 

Du kan använda formuläret för att bli ny medlem, Supportmedlem samt ändra dina kontaktuppgifter. Klicka på det alternativ ditt meddelande avser.


Fyll i formuläret, klicka på skicka!

Klicka på det alternativ ditt meddelande avser, du kan även skriva ett eget meddelande!